- By Linnéa Myhre

Hver gang du forlater meg

 • Title: Hver gang du forlater meg
 • Author: Linnéa Myhre
 • ISBN: null
 • Page: 401
 • Format: Hardcover
 • Hver gang du forlater meg Hver gang du forlater meg en kj rlighetsroman fra Linn a Myhre En roman om kj rlighetens objekter og spr k De er ikke sammen lenger Det er slutt Han sier at han fortsatt elsker henne men det g r ikke

  Hver gang du forlater meg en kj rlighetsroman fra Linn a Myhre En roman om kj rlighetens objekter og spr k.De er ikke sammen lenger Det er slutt Han sier at han fortsatt elsker henne, men det g r ikke lenger Han trenger tid for seg selv Trenger vite hvem han er uten henne Du fortjener noe annet, noe bedre, sier han En annen enn meg.Likevel kommer han stadig tilbHver gang du forlater meg en kj rlighetsroman fra Linn a Myhre En roman om kj rlighetens objekter og spr k.De er ikke sammen lenger Det er slutt Han sier at han fortsatt elsker henne, men det g r ikke lenger Han trenger tid for seg selv Trenger vite hvem han er uten henne Du fortjener noe annet, noe bedre, sier han En annen enn meg.Likevel kommer han stadig tilbake til henne Banker p d ren hennes, ringer, sp r om hun vil v re med ut, om de skal v re sammen i kveld, i natt S forlater han henne igjen morgenen etter Og hun tar ham imot, igjen og igjen Hva annet kan hun gj re Han er jo hennes livs store kj rlighet.Linn a Myhre f.1990 debuterte i 2012 med romanen Evig s ndag I 2014 ga hun ut Kj re Hver gang du forlater meg er hennes tredje roman Det er en kj rlighetsroman om det n del se h pet, n r den ene elsker mer enn den andre, og ikke minst om fors ket p fri seg fra kj rlighetssorgen uten samtidig miste seg selv.

  1 thought on “Hver gang du forlater meg

  1. Jeg liker virkelig Linnéa Myhres bøker. Ja. Denne blir ( i mine øyne) litt som "den vanskelige tredje boka" fordi den er en annen sjanger - altså ikke selvbiografisk, som de to første jo var. Og det skal være sagt - språket er hovedsaklig "finere" i denne boka, og Linnéa Myhre er best når hun er på sitt mest "linneaeske" så å si, med sine skarpe og gode observasjoner. Det er noen av dem her også, helt klart, som her, som beskrevet i en passasje der hovedpersonen forsøker å gå vid [...]

  2. Boken er egentlig godt skrevet, så den kunne ha fått flere stjerner for godt skrivearbeid. Likevel blir det ganske kjedelig fordi jeg hele tiden trekker paralleller mellom Linnéa og Sondre Hadde jeg ikke visst hvem forfatteren var hadde jeg kanskje likt historien bedre, da den hadde blitt litt mer mystisk og ukjent. Det er en skjønnlitterær bok, men at det er mulig å se sammenhenger med Linnéas liv og det som skjer i boken, gjør at jeg lett kjeder meg litt, desverre.Skal vel også sies a [...]

  3. Fin skildring av avhengighet av en person og tilbakefall og alt som følger med. Samtidig føler jeg det ble litt for lite som skjedde for å ha en "fengslende" bok. Men kanskje det er nettopp det som er meningen, virkeligheten er jo gjerne slik, dager, uker, måneder der ingenting skjer av forskjellige grunner. I høyeste grad en realistisk bok fra det perspektivet, og det er bra. Dette var en ny side fra Myhre, samtidig som det var gjenkjennelig som hennes.

  4. This was confusing, very sad and chaotic. I had different expectations. Yeah, I dont have much more to say. I missed the humor from her previous books.

  5. Fikk ett inntrykk at denne boken er ment til å gjøre mer inntrykk på en, enn det den gjorde på meg. Den var god, men syntes nesten den var for deprimerende. Følte jeg lese den samme historien igjen og igjen, og igjen.

  6. Skuffende i sammenligning med de to tidligere bøkene. Syntes at dette ble for mye frem og tilbake. Klarte heller ikke å unngå å se for meg at det var Linnea og Sondre som var hovedpersonene fordi det var så mange likheter til dem. Syntes enten hun burde ha disstansert seg selv mer eller gjort det enda mer personlig, dette ble en mellomting. Absolutt ikke en dårlig bok, men ikke like god som jeg hadde håpt og forventet.

  7. Får like hjertesorg av denne som jeg alltid får av Linnéa Myhre's bøker. Fantastisk skildring av hvordan kjærlighetssorg og vonde tanker kan ta opp hele hverdagen og stenge alt annet ute. Boken er en skildring av hvordan livet kan være og en påminnelse om at man ikke alltid er alene om å ha vonde tanker. Elsker denne boken.

  8. Andre lesning: Jeg elsker at man med Linnéa Myhre's bøker blir dratt mer inn i psyken enn selve omgivelsene. Selv om det til tider blir litt ensidig/gjentakende i denne boken, er det dessuten et godt virkemiddel for å understreke hovedrollens obsession med denne mannen og hennes eget kroppsbilde. En annen ting jeg skulle ønske, er at hun forlenget avslutning med om så bare en side, for å understreke poenget, selv om den i seg selv var top noch! Nok en fantastisk bok, og håper på fler av [...]

  9. Jeg leste denne boka i forbindelse med en paneldebatt jeg deltok i. Noe sier meg at du allerede vet hvorvidt dette er boka for deg, men jeg (mann, 31) er iallfall ikke i hovedmålgruppen, hva nå enn den måtte være. Ta det som følger med akkurat så mye salt du vil.Myhre er nok en slags motsetning til de unge, skrivelinjeutdannede forfatterne en ser så mange av i dag, i det at hun faktisk har noe å komme med. Det er bare synd at produktet kommer til kort kvalitetsmessig: Alle karakterene [...]

  10. Four stars because it is a good book and it is well written. There is something about the author's writing style that is so engaging and makes me turn pages at almost break-neck speed! Three stars because it is not really my kind of book with the longing and pining and endless doubt. But it not being my kind of book should not have any influence over the rating, so the four stars stand.

  11. Beklager, men dette var kjedelige greier. Var også kleint at det var så tydelig at karakterene er basert på Linnea selv og Sondre Lerche.

  12. Hm jeg elsket de to forrige bøkene, men denne ble hakket for kjedelig for meg. Linnea skriver så godt, og med humor, men handlingen sto for min del litt for stille. Verdt å lese, tho, hvis man liker Linneas tidligere bøker.

  13. Jeg har litt lyst til å gi denne boken både 4 og 2 stjerner på en gang. Det fine med Myhre er jo at hun faktisk har en historie å fortelle, i motsetning til mange andre liknende forfattere. Språket er også helt greit. Jeg synes denne boken var for lang i en del av beskrivelsene som omhandlet hverdagslige ting, og for kort i beskrivelsene som omhandlet oppkast, intimitet og sex. Jeg er usikker på om dette er gjort med vilje eller ikke, men jeg kunne godt tenke meg at hun beskrev også diss [...]

  14. Jeg leser sjeldent bøker flere ganger, men nå måtte jeg lese litt Linnéa Myhre igjen.Hver gang du forlater meg er en vakker og svært realistisk historie. Jeg liker stemningen og inntrykket jeg sitter igjen med. Likevel virker det forstyrrende for lesegleden når jeg ikke klarer å se for meg andre enn Linnéa og Sondre. Det blir på en merkelig måte altfor personlig og upersonlig på samme tid. Derfor får ikke denne boka fem stjerner av meg.

  15. Veldig annerledes enn de to forrige bøkene hennes. Men for en bok! Denne var helt fantastisk faktisk! Rett inn på favorittlista!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *